Pochutnej si se STOBem 49

Pochutnej si se STOBem 49

Hubnutí po Vánocích - O Vánocích zdravě a chutně - Vánoční snídaně - Zkroťte chutě na sladké - Správné suroviny na vánoční pokrmy - Jak přežít konec roku

Vánoce se obecně považují za svátky klidu, pohody, návštěv a dobré nálady. Mnohdy je to ale jenom „přání otcem myšlenky", však to znáte: Celá rodina se už nemůže dočkat Štědrého dne. Děti dlouho před ním odpočítávají každou minutu, maminky překonávají rekordy v počtu druhů cukroví, které letos napečou, a v počtu dárků pro všechny příbuzné. Dárky v důsledku...

Ženská zóna 14

Ženská zóna 14

Soutěž o vstupenky do divadla Kalich - Zázračný vitamin C - Vrstvy DNA - Vaření z hub - Ostrované z Vysočiny

toto číslo jsem se rozhodla z větší části věnovat knize Dvanáct vrstev DNA od Lee Carrolla a Kryona. Proč? Myslím, že je v současné době důležité vědět, co se kolem vás děje nejen na hmotné úrovni, a věřím, že spoustě z vás tyto nové informace pomohou pochopit situace, ve kterých se nacházíte a jaké prožíváte. 

Pochutnej si se STOBem 48

Pochutnej si se STOBem 48

Hubnutí po prázdninách - Průvodce hubnutím - Hladina cukru v krvi - Mléko a mléčné výrobky ve výživě - Pikantní snídaně s tortillou - Potraviny které mohou pomáhat

Již podevatenácté vás zveme na Den zdraví. Víte, co vidí STOB jako možnost úspěšné terapie obezity v budoucnosti? Něco v duchu toho, co si prožijete na Dni zdraví. Ochutnáte desítky potravin, které mají výhodné nutriční složení – jsou tedy v očích vás, hubnoucích „dietní". Chuťové buňky jsou...

Pochutnej si se STOBem 47

Pochutnej si se STOBem 47

Jak zvládnout dovolenou - Rychlovky na snídani - Tipy na jídelníček - Ovoce a zelenina - Zelená káva - Jak se stravovat u moře

Taky to znáte? Nekonečné těšení na dovolenou z říše snů, přípravy, nákupy, plány, co všechno si tam užijete, kam se podíváte a co si rozhodně nenecháte ujít, potom horečnaté balení a konečně kýžený odjezd, odlet, nebo dokonce odplutí...

Pochutnej si se STOBem 46

Pochutnej si se STOBem 46

Jak působí kofein na člověka - Úspěšné hubnutí - Očista těla - Recepty ze syrečků - Velikonoční recepty - Výživová hodnota kečupu - Škodlivost kávy

Velikonoce – svátky půstu, nebo jídla? Pravděpodobně většina z nás považuje Velikonoce za svátky jara, plodnosti a oslavuje příchod slunce a?hezkého počasí. Pod pojmem Velikonoce si obvykle vybavíme zdobení vajec, pečení bochánků, pomlázku, hodování a sezení s rodinou či přáteli u prostřeného stolu...

Ženská zóna 13

Ženská zóna 13

Móda Gábiny Páralové - Energetické frekvenční obrazy - Život na Zemi - Channeling - David Deyl - České Velikonoce - Velikonoční recepty - Mazanec

Ze světa módy návrhářky Gábiny Páralové. Gábina Páralová je česká módní návrhářka. Její tvorba zahrnuje modely pro běžné nošení, společenské šaty i autorské svatební šaty. Její rukopis spojuje extravaganci a pohodlí – pro její modely jsou typické asymetrické střihy, výrazná řasení a sklady, vždy jsou ale běžně nositelné a funkční.

Pochutnej si se STOBem 45

Pochutnej si se STOBem 45

Recepty z celozrnných těstovin - Zakysaná smetana ke snídani - Bezlepková dieta pro všechny - Použití tuků v kuchyni - Mýta o margarínech - Plnoštíhlá móda

Zpátky na stromy. Geny jsou mocné. Představte si svoji babičku, prababičku, praprababičku, dejte těch praprapra požehnaně, a když jich bude mnoho stovek, najdete tam svoji pravěkou dědičnou výbavu – svůj genotyp. Naše současné geny a naprogramování jsou jistě více šité na míru...

Barvík 2

Barvík 2

Barvík v nebezpečí - Vybarvujeme a pojmenováváme zeleninu - Hrajeme si s písmenkem M - Barvíkova zvířátka - Omalovánky - Hra na přestávku - Veselé ovoce

Milí kamarádi, dostáváte do ruky druhé číslo elektronického časopisu Barvík pro kluky a holky. Čeká vás v něm opět zábavné čtení, zajímavé úkoly, nápadité recepty, omalovánky, praktické nápady a spousta dalšího, co prověří vaši bystrost i šikovnost rukou. Pokud jste řešili úkoly již...

AZ Gastro 2

AZ Gastro 2

Tradiční česká kuchyně - Polévka je grunt - Jak se připravuje pravý maďarský guláš - Maďarský guláš po česku - Svíčková na smetaně - Vepřo, knedlo, zelo - Hovězí guláš

Vlajkové lodi tradiční české kuchyně. O české kuchyni se říká, že je těžká, kalorická a nezdravá. Co s tím naděláte? Kdyby Česko leželo někde u Středozemního moře, nikoho by ani nenapadlo cpát do sebe tučné vepřové a těžké omáčky, protože to se v horku opravdu moc nedá. Chutnaly by nám víc lehčí opečená libová masíčka a načechrané vychlazené saláty se spoustou tekutiny.  Podnebí by si to samo vynutilo. A kdyby praotec Čech zakotvil někde u Baltu, kde se jen tak snadno něco neurodí, zato v moři je plno ryb, byla by česká kuchyně postavená na nich.

Ženská zóna 12

Ženská zóna 12

Živá strava vitariánství - Společenské šaty - Soukromí na facebooku - Kontaktní čočky a líčení - Štefan Itcho Pčelár - Zdravé saláty - Splňte si své sny

Živá strava vitariánství. U živé stravy jde o konzumaci přirozených potravin, v syrové podobě. Ozdravuje tělo, detoxikuje organismus a tomuto způsobu požívání pokrmů se připisuje i přínos vitality. Znamená to, že se živíme tím, co nám připravila Příroda – bez úprav jako vaření, pečení, smažení, konzervace, pasterizace.

Originální bonboniéry - Jedinečný dárek

szpitalnych ośrodków leczenia zdrowia psychicznego http://kupicpigulki.pl/maxigra/ waga strata pigułki, które działają szybko

Přihlásit / Registrovat